Oranje favoriet voor Nederland – Denemarken

Oranje favoriet voor Nederland – Denemarken

September 1, 2018 0 By Ben

 

Volgens de bookmakers is het Nederlands elftal met afstand de favoriet voor een overwinning aanstaande Zaterdag

Fruit 4 real de nieuwe fruitautomatenlijn brengt de oude gokkasten terug
Rond de grote sportevenementen neemt het online gokken op voetbalwedstrijden ontzettend toe. Zo worden de servers van de grote Europese wedkantoren als Unibet en BWIN de laatste dagen overspoeld met nieuwe weddenschappen. Ook Nederlanders zijn massaal aan het gokken geslagen want de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Denemarken is een van de topwedstrijden van het moment.

Wanneer we een blik op de ‘odds’ van de bookmakers werpen is al snel duidelijk wie de favoriet is Zaterdag. Zowel bij Unibet als BWIN ligt een overwinning van oranje in de lijn der verwachting. Op wat kleine fluctueringen en verschillen tussen de bookmakers ziet het er op dit moment zo uit:

Nederland wint: Uw inzet 1,53x uitbetaald
Denemarken wint: Uw inzet 6,50 x uitbetaald
Gelijkspel: Uw inzet 3,90 x uitbetaald
Niet echt een vetpot dus wanneer u in gaat zetten op een overwinning voor Oranje. Zet je daarentegen 50 euro op Denemarken en stunten de Denen tegen oranje, dan heb je weliswaar een vervelende avond voetbal maar wel mooi 325 euro winst.

Winst voor Denemarken is overigens niet eens heel erg ondenkbaar, aangezien topspelers als Eriksen, Bendtner en ook vedette Rommedahl best wel eens voor vuurwerk kunnen gaan zorgen. Maar goed, laten we toch maar hopen op het tegendeel!

Je kunt trouwens op deze -en alle andere EK wedstrijden- ook livewedden, dus inzetten terwil de wedstrijd bezig is. Dit is verreweg een van de leukste manieren van gokken op voetbal aangezien je constant je inzetten kunt plaatsen of aanpassen naar aanleiding van het spelverloop.

Je kunt bijvoorbeeld voor de wedstrijd begint inzetten op Nederland, en zodra de Van Persie de 1-0 maakt direct je winst voortijdig incasseren en inzetten op een tegengoal van Denemarken wanneer je deze voelt aankomen. Als je op deze manier een paar keer goed voorspelt tijdens de match kan je zo van een paar tientjes honderden euro’s maken. Bovendien maakt het de wedstrijd nog veel spannender.